Industrie

 • Geluidoverlast, veroorzaakt door bijvoorbeeld machines, of lawaai van buitenaf, kan vaak ingrijpende gevolgen hebben voor de gezondheid. Jansen Geluidshinderbestrijding heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van geluidstechnische voorzieningen voor de industrie.

  Het leveringsprogramma bestaat o.a. uit: geluidsisolerende omkastingen, wanden en schermen, geluiddempers, coulissen en coulissendempers, rookgasdempers, trillingsisolatoren, absorptiematerialen, ontdreuningsmaterialen, geluidarme blaaspistolen enz.

  Onze jarenlange ervaring staat garant voor een oplossing van een geluidprobleem op maat.

  Standaard oplossingen bestaan niet. Alle voorzieningen worden per project ontworpen en aangepast aan de situatie van de klant, in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd. Door op deze manier te werken vinden wij samen met onze klanten altijd de juiste totaaloplossing op maat voor welke vorm van geluidhinder dan ook.
   
  Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om vooraf het akoestisch resultaat van de voorziening te berekenen en te garanderen.
  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Regelmatige controles tijdens het productieproces zorgen ervoor dat deze kwaliteit gehandhaafd blijft.


  

Kaart